Shipping-firmaet XO Shipping leverer verdensomspændende, sikre og pålidelige forsendelsestjenester – i fritiden cykler de ivrigt. Nu i Parentini teamtøj.

XO Shipping er godt eksempel på en kunde, som gerne vil have et sæt godt cykeltøj til firmaets medarbejdere. Et sæt, i et flot design, som medarbejderne ville være stolte af at trække i, og som samtidig kunne reflektere firmaets identitet.

XO Shipping henvendte sig til os, og vi fik opgaven med at fremtrylle et unikt design, ud fra det udtryk, vi kunne se på hjemmesiden. Efter et par korrekturgange frem og tilbage fandt vi frem til et design, der afspejler XO Shippings grafiske udtryk, der samtidig er tro mod cykelmoden.

Efter levering af det nye teamtøj inviterede vi XO Shippings ryttere til en aften i Argon 18 Lab & Stores Wahoo Power Lab, til en svedig test af det nye tøj.

I den forbindelse stillede vi XO Shippings indkøber, Jesper Meincke Nielsen, et par spørgmål om design- og ordreprocessen.

Hvorfor valgte I Parentini Nordic som leverandør af jeres nye teamtøj?

I forbindelse med køb af cykel hos Argon 18 Lab & Store i Lynge, fandt vi ud af at via deres samarbejdspartner Parentini Nordic, var det muligt at få designet sit helt unikke sæt cykeltøj.

Vi hos XO Shipping stod i en situation, hvor vi manglede noget unikt cykeltøj, hvor design og kvalitet var prioriteret højt. Vi gjorde os noget research omkring Parentini Nordic, og fandt ud af at de blandt andre producerer cykeltøj til Danmarks Cykle Union og Mikkeller Cycling Club, og på den basis valgte vi at gå med Parentini Nordic som leverandør af vores nye cykeltøj.

Hvad tænker I om processen fra design, til bestilling og levering?

Efter at vi sendte vores forespørgsel til Parentini Nordice, gik deres designer meget proaktivt til værks og vendte hurtigt retur med første udkast til et design. Designet var udarbejdet efter at designeren havde fundet vores hjemmeside og ud fra dens layout og farver. Efter en nem og kort e-mail-korrespondance frem og tilbage med designeren, kom vi til sidst frem til et design, vi var glade for, og ud fra det sendte vi vores endelige bestilling. Fra bestilling til levering gik der vel en 5-6 ugers tid, hvilket vi føler var en fair leveringstid.

Hvor afgørende var det for jer, at I vi kunne assistere med udarbejdelse af design

Det var ret afgørende – som nævnt ovenfor var det vigtigt for os at få designet noget cykeltøj der ville få opmærksomhed på vejene. Samtidig syntes vi, at det var superfedt, hvordan designeren formåede at designe et sæt tøj kun ved brug af farver fra vores logo og hjemmeside.

Hvad synes I om resultatet?

Vi er glade for at have fået noget cykeltøj, der først og fremmest er iøjnefaldende men i den grad også mega stilet og lirens. Vi har fået et sæt cykeltøj, der er lavet af lækre materialer og hvor designet er super moderne. Andre ryttere kommer helt sikkert, til at kigge langt efter os med misundelige blikke, når XO-toget kommer kørene. 

Vi hos XO Shipping glæder os meget til at indtage vejene, iført vores nye tøj fra Parentini Nordic.

XO Shippings tøj er lavet på vores Rouleur Fit style.

Vi kan skabe udtrykket til jer

For mange virksomheder og lokale klubber kan det være en besværlig og fagligt krævende process at skabe et design. Der er mange faktorer, der spiller ind og ikke så nemt som fx. en fodboldtrøje.

Vi tilbyder at give bud på en cykelversion af virksomhedens eksisterende identitet – fra logo og et par corporate farver i klassisk design til den avancerede løsning, hvor tøjet skal stå særligt frem. Det er OL tøjet RIO 2016 til det danske landshold et fint eksempel på.

Den kreative opgave håndterer vi i tæt dialog med kunden og gerne med direkte inspiration til stil og tone.

>> Læs mere om, hvordan vi skaber udtrykket til jer.

Fra skitse til i tøjet på 6 uger

Kontakt os for et tilbud

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *