VM i landevejscykling er vel overstået for det danske landshold efter en uge med masser af intenst cykelløb på landevejene i Flandern i Belgien.

Danmark satte en tyk streg under, at vi er en af verdens stærkeste nationer indenfor landevejscykling ved at tage hele to guld- og en bronze-medalje. Michael Valgren Hundahl tog bronze i herrenes linjeløb, Johan Price-Pejtersen tog guld i U23 enkelstart og Gustav Wang tog guld i juniorernes enkeltstart. 

Dette placerede Danmark som næstbedste nation ved VM lige efter Italien (tre guld og en bronze) og foran Holland (en guld, to sølv og to bronze).

Klædt på i Italiensk kvalitet siden 2001

Årets udgave af VM fejrer tyveåret for Parentinis sponsorat af de danske landshold. I 2001 blev Parentini sponsor af Danmarks Cykle Union (DCU) og har siden da kunnet ses på brystet af de danske ryttere. 

De danske landsholdsrytteres trikot anno 2002.

20 år som har budt på en rivende udvikling for både dansk cykling og Parentini. En udvikling, som er blevet gennemgået hånd i hånd, hvor atleternes tøj er blevet optimeret fra år til år i tæt samarbejde mellem DCUs præstationsingeniører og de tekniske designere hos Parentini i Italien. 

>> Læs mere om historien og den tætte relation til Danmarks Cykle Unior her.

Der skal lyde et stort tillykke fra Parentini til de danske ryttere. Vi ser frem til fremtiden sammen og glæder os til at se de danske ryttere dominere på landevejen, banen og i skoven.

Vi kan skabe udtrykket til jer

For mange virksomheder og lokale klubber kan det være en besværlig og fagligt krævende process at skabe et design. Der er mange faktorer, der spiller ind og ikke så nemt som fx. en fodboldtrøje.

Vi tilbyder at give bud på en cykelversion af virksomhedens eksisterende identitet – fra logo og et par corporate farver i klassisk design til den avancerede løsning, hvor tøjet skal stå særligt frem. Det er OL tøjet RIO 2016-kollektionen til de danske landshold et fint eksempel på.

Den kreative opgave håndterer vi i tæt dialog med kunden og gerne med direkte inspiration til stil og tone.

>> Læs mere om, hvordan vi skaber udtrykket til jer.

Fra skitse til i tøjet på 6 uger

Kontakt os for et tilbud

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *