Det Canadiske cykelmærke, Argon 18, er kendt blandt cykelfans som et mærke med en unik niche position i markedet ved udelukkende at udvikle high-performance cykler. Argon 18 er blevet et benchmark i det internationale cykelmiljø og i Danmark kører blandt andre det meget succesfulde juniorhold Team NPV – Carl Ras Roskilde Junior i år på cykler fra Argon 18. Derudover sponserer Argon 18 fortsat det danske banelandshold, der i 20220 satte ny verdensrekord i 4.000 meter holdforfølgelses på Argon 18 cykler.

Argon 18s nye tøjkollektion skulle naturligvis leve op til cyklernes høje niveau. Både hvad angår design og kvalitet i metervarer, funktion og pasform. Derfor faldt valget på Parentini, der har kunne levere en komplet kollektion til Argon 18-fans over hele verden.

>> Shop den nye Argon 18 kollektion her.

Simpelt nordisk

Parentini Nordic har stået for hele processen fra den første skitse, der er lavet af vores in-house designer, til en færdig kollektion, der nu hænger i Argon 18-butikker verden rundt.

Tøjet er inspireret af den nye Argon 18 2021 cykelkollektion. Farver og grafikker matcher. Med et simpelt, nordisk touch.

Kollektionen består af 3 jerseys, 1 helt sort bib-tights og 2 caps.

>> Find Argon 18 tøjet her.

Designet på ’Rouleur Fit’

Argon 18 kolkektionen er designet på vores ’Rouleur Fit’-kollektion. Det er italiensk håndværk, når det er bedst – Parentinis bestseller – hvor der er fokus på lethed, komfort, lækre materialer og en pasform, der ikke kun passer dem, der får Nibali til at se vinterfed ud.

>> Læs mere om ‘Rouleur Fit’ her.

Håndlavet i Italien

Kollektionen er håndlavet i Italien af Parentini, der siden 1976 har udviklet teknisk cykeltøj på et meget højt niveau. Ligesom ethvert andet Argon 18-produkt.

Parentinis systue ligger i Capanne, Toscana. Dette er på et tidspunkt, hvor flere og flere producenter flytter deres produktionsfaciliteter mod øst på jagt efter billig arbejdskraft. 

Parentini forbliver tro mod sine rødder i Toscana, en region kendt for at være den ægte cykelvugge.

Vi kan skabe udtrykket til jer

For mange virksomheder og lokale klubber kan det være en besværlig og fagligt krævende process at skabe et design. Der er mange faktorer, der spiller ind og ikke så nemt som fx. en fodboldtrøje.

Vi tilbyder at give bud på en cykelversion af virksomhedens eksisterende identitet – fra logo og et par corporate farver i klassisk design til den avancerede løsning, hvor tøjet skal stå særligt frem. Det er OL tøjet RIO 2016 til det danske landshold et fint eksempel på.

Den kreative opgave håndterer vi i tæt dialog med kunden og gerne med direkte inspiration til stil og tone.

>> Læs mere om, hvordan vi skaber udtrykket til jer.

Fra skitse til i tøjet på 6 uger

Kontakt os for et tilbud

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *