Boligkvarteret Nyboder ved Østerport i København blev opført helt tilbage i 1630’erne som boliger for flådens folk, hvilket det har været indtil den dag i dag, hvor Nyboder fortsat anvendes som lejeboliger for forsvarets personel.

Nyboder er kendt i hele landet, og også uden for Danmarks grænser, for sin meget genkendelige og ikoniske arkitektur med små 40m2 store huse på ræd og række. Alle med gule facader, brune skodder og grønne døre. 

Nyboder i København.

Nyboder havde igennem mange år en særlig status i København, der adskilte bydelen fra det øvrige København. Nyboder havde bl.a. eget politi, brandvæsen og skole. Det har Nyboder ikke længere. Men til gengæld har Nyboder fået sin egen cykelklub: Nyboder Bicycle Club

Rytterne i Nyboder Bicycle Club skulle naturligvis have ens cykeltøj. Og ikke bare noget tilfældigt. Det skulle være i en ordentlig kvalitet, og så skulle det være genkendeligt, stileligt og vigtigst: tro imod Nyboders farver.

Dén opgave tog vores designer på sig med stor iver og skabte det sæt tøj, som du kan se nedenfor her.

Vi kan også skabe udtrykket til jer

For mange virksomheder og lokale klubber kan det være en besværlig og fagligt krævende process at skabe et design. Der er mange faktorer, der spiller ind og ikke så nemt som fx. en fodboldtrøje.

Vi tilbyder at give bud på en cykelversion af virksomhedens eksisterende identitet – fra logo og et par corporate farver i klassisk design til den avancerede løsning, hvor tøjet skal stå særligt frem. Det er OL tøjet RIO 2016 til det danske landshold et fint eksempel på.

Den kreative opgave håndterer vi i tæt dialog med kunden og gerne med direkte inspiration til stil og tone.

>> Læs mere om, hvordan vi skaber udtrykket til jer.

Fra skitse til i tøjet på 6 uger

Kontakt os for et tilbud

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *