Et nyt cykelfællesskab er startet i København. Mikkeller Cycling Club er navnet. Cyklingklubben er et samarbejde mellem det københavnske bryggerie Mikkeller og det danskejede cykelmærke Argon 18. Mikkeller CC skal i 2020 køre i Parentini Rouleur Fit.
Mikkeller CC fik fra starten medvind i København.

Mikkeller har ølbarer over hele verden. De to stiftere, Mikkel og Søren, er ivrige løbere, hvorfor mange af disse barer har stærke løbeklubber. Nu har Mikkel og Søren fundet en ny lidenskab inden for cykling og er gået sammen med Argon 18 med et fælles mål at bevæge folk, opfordre dem til at have det sjovt på cyklen og nyde en øl i et hyggeligt selskab bagefter.

Som Mikkel Bjergsø siger:

“Deltag i udformningen af et nyt community med ambitiøs cykling, ambitiøse øl og holdånd!”

Mikkel Bjergsø er grundlægger af bryggeriet Mikkeller - og nu også Mikkeller CC.

Cykelklub med internationale ambitioner

Mikkeller er kendt for at tænke stort og anderledes. At turde gå nye veje og prøve ting af, som andre ikke har turde kaste sig ud i. Grundlægger Mikkel Bjergsø Som ung i slutningen af 80’erne og begyndelsen af 90’erne var Mikkel elite mellemdistanceløber med forskellige danske mesterskaber og danske rekorder på CV’et. Derfor startede han for nogle år tilbage Mikkeller Running Club, der nu er at finde i over 250 byer rundt om i verden. 

Ambitionerne er de samme for cykelklubben. København er altså bare starten, hvor klubben har allerede taget fart. Klubben har allerede åbnet afdelinger op i Århus, Oslo, Californien, Minsk og mange flere er på tegnebrættet.

Mikkeller CC kører social ride fra Mikkeler & Friends hver lørdag kl. 09.

Mikkel Bjergsø drømmer om at cykle i forskellige lande rundt om i verden, og han arbejder for at få disse drømme til at gå i opfyldelse med Mikkeller CC.

“Mine forhåbninger og drømme for fremtiden inden for cykling, er at tage på fantastiske ture i udlandet. Vi arbejder i øjeblikket på at tage en cykeltur til Frankia i Tyskland, hvor vi skal besøge en række bryggerier i løbet af en uge. Og vi har også en tur til Nepal på tegnebrættet, hvor vi skal cykle i Himalaya,” forklarer Mikkel Bjergsø.

Mikkeller CC er er startet i et partnerskab mellem Mikkeller og Argon 18.

Klædt på i Rouleur Fit

I Mikkeller CC er der fokus på de oplevelser, der skabes, når man cykler sammen, og hygger sig før, under og efter. Derfor tiltrækker klubben en lang række forskellige ryttere; ex-professionelle, supermotionister, søndags-krigere dem, der ruller med for at kunne nyde en øl med vennerne. 

Vores Rouleur Fit style er dermed et perfekt match. Det er italiensk håndværk, når det er bedst – Parentinis bestseller – hvor der er fokus på lethed, komfort, lækre materialer og en pasform, der ikke kun passer dem, der får Nibali til at se vinterfed ud.

Mikkeller CC har valgt Parentini Rouleur Fit.
Mikkel Bjergsø er en mand, der har en mening om design, mode og udtryk. Dette viser sig tydeligt, når man kaster blikket på Mikkellers mange farverige etiketter. Derfor valgte Mikkel at benytte sig af vores design service, hvor vores in-house designer, Jacob Ørholm (manden bag DENM Rio 2016 designet) fik opgaven at sammensætte et enkelt og stilrent design. “Vi turde bare ikke kaste os ud i så teknisk en disciplin selv. Nu fik vi både udtryk og kvalitet leveret.” Dette er resultatet:

Rouleur Fit Navy edt.

Dkk 450,-

Rouleur Fit Hvid edt.

DKK 450,-

Rouleur Fit Bib - Fondello skind

DKK 650,-

Håndsyet i Italien

Som alt andet Parentini cykeltøj, er Mikkeller CC’s tøj 100% håndsyet i Italien. Af erfarne skræddere med over 25 år på bagen. Sådan har det været siden 1976. 

Læs mere om Parentinis historie og deres tætte bånd til dansk cykelsport.

Parentini Nordics interesse:

Kunden. Altid!

Fra skitse til i tøjet på 6 uger

Kontakt os for et tilbud

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *