En grå tirsdag i marts klikkede 6 ryttere i pedalerne og lod de brede graveldæk ramme gruset på stierne tæt ved Argon 18s Lab & Store i Lynge. 

Forude ventede en tur på mudrede stier, med puls og store smil. Stilfuldt klædt på i Mikkeller CCs nye vinterjakke. 

Væddeløbere og Vejkaptajner

Den lille sluttede gruppe bestod af Mikkeller CCs rygrad i Danmark. Grundlæggere og vejkaptajner, der blandt andet talte Mikkellers grundlægger Mikkel Bjergsø, der selv ofte træder med på lørdags-afgangene fra Mikkeller & Friends, og så Brian Holm, der ikke er bleg for at tage en lang føring og fortælle røverhistorier på viften nord om Fredensborg.  

En alsidig gruppe, hvor alle ryttere har to ting til fælles: de er væddeløbere, der ikke ser sig selv komme sidst op ad bakken. Og de kan li’ øl. Særligt efter en god tur på rammen. 

Væddeløber-instinktet kom til fulde til udtryk nord for Buresø, hvor der blev stukket på skift. Ingen vil ligge under for devenskabeligt hånlige drilleri, der følger, hvis man bliver sat i mudderet. Og aller værst, hvis man ryger af cyklen …  

Det var en gruppe forpustede ryttere med smørede grin, der returnede til kaffe i Argon 18s showroom. 

Cyklerne fik spulet mudderet af og kæderne blev smurt mens røverhistorierne og drillerierne fløj gennem luften. 

Alt var som det skulle være efter et par timer i skoven. 

Off Season Jacket. Til nordisk vejr.

Cykling er, og bliver, en udendørs sport. Og den er fantastisk på alle tider af året. Men hver årstid kræver sin påklædning.  

Mikkeller CC træder ude hele året. Og nordisk vinter kræver cykeltøj, der er både vind- og vandtæt, så elementerne holdes ude og kroppen varm. Samtidig skal materialerne være åndbare, så overskudsvarmen kan slippe ud og ikke danne kondens på indersiden af jakken. En svær balance, som vores Off Season Jacket mestrer på forrygende vis. 

>> Læs mere om vores Off Season kollektion her. 

Det er en jakke, der er udviklet med Parentinis egen membran-teknologi; WindtexForet med Thermolite fibre indvendigt, der giver det ekstra isolerende lag, der gør jakken komfortabel på de rigtig råkolde dage. 

Off Season Jacket er naturligvis håndsyet med italiensk finesse af det erfarne syersker på systuen i Montopli, Italien – ligesom ethvert andet Parentini produkt. Sådan har det været siden 1976. 

>> Find Mikkeller CCs vinterjakke her.

Foto: Peter Ebro

Parentini Nordics interesse:

Kunden. Altid!

Fra skitse til i tøjet på 6 uger

Kontakt os for et tilbud

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *