Good Boys Agency er et kultur- og eventbureau, der udvikler og afholder store kulturelle begivenheder, events og skaber liv gennem fællesskaber. Du kender dem måske for den populære norsjællandske musikfestival; Musik i Lejet?

Og så cykler de naturligvis.

Da rytterne fra Good Boys Agency skulle have piftet cykeltrøjen op, kontakte de os for at få designet en ny trøje, der matchede deres logo og farver.

Resultatet blev ret fint, når vi nu selv skal sige det …

Designet på vores 'Fit All' style

Trøjen er designet på vores ‘Fit All’ style. En Jersey, med en pasform til alle kropsformer, uden at gå på kompromis med funktion eller kvalitet.

Det er italiensk lækkerhed i alle fibre. Håndsyet på systuen i Montopoli i Toscana siden 1976.

>> Læs mere om ‘Fit All’-kollektion her.

'Off Season' til dårligt vejr

Rytterne fra Good Boys Agency kører ikke kun i tørt og solrigt vejr. De træder året rundt – også når der er regn og blæst. Derfor fik de også designet en lækker vand- og vindtæt jakke, lange bibs og en vest fra vores ‘Off Season’-kollektion.

Vi kan skabe udtrykket til jer

For mange virksomheder og lokale klubber kan det være en besværlig og fagligt krævende process at skabe et design. Der er mange faktorer, der spiller ind og ikke så nemt som fx. en fodboldtrøje.

Vi tilbyder at give bud på en cykelversion af virksomhedens eksisterende identitet – fra logo og et par corporate farver i klassisk design til den avancerede løsning, hvor tøjet skal stå særligt frem. Det er OL tøjet RIO 2016 til det danske landshold et fint eksempel på.

Den kreative opgave håndterer vi i tæt dialog med kunden og gerne med direkte inspiration til stil og tone.

>> Læs mere om, hvordan vi skaber udtrykket til jer.

Foto: Peter Ebro

Fra skitse til i tøjet på 6 uger

Kontakt os for et tilbud

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *