Blue Water Shipping er en global udbyder af logistiktjenester inden for moderne supply chain management. Derudover er de flittige på cyklen – året rundt, faktisk. Derfor henvendte de sig til os hos Parentini Nordic for at få produceret en komplet kollektion af cykeltøj til både sommer og vinter.

Blue Water Shipping levererede et designoplæg, som vi hurtigt forvandlede til en komplet kollektion af tøj, der matcher alle vejrforhold – sommer og vinter. I en kvalitet, der er nødvendig, for at det er tåleligt at cykle ude – ”off season”, når vejret viser sig fra sin mindre milde side.

Off Season til Nordisk Vejr

Blue Waters nye teamtøj er produceret på vores Off Season kollektion, der er består af tøj udviklet til nordisk vejr. Til kulde, regn og blæst.

>> Læs mere om vores Off Season kollektion her.

Bestilling i egen Team Shop

Vi ved at tiden er knap for langt de fleste. Vi vil langt hellere bruge på andre ting end administration. Derfor tilbyder vi alle vores kunder, at lade medarbejdere/medlemmer bestille deres nye teamtøj i vores Team Shop. Ligeså gjorde Blue Water Shipping.

>> Læs mere om Team Shop her.

I Team Shoppen kunne medarbejderne individuelt bestille det ønskede tøj og betale sin medarbejder-andel online med kreditkort. 

Bestillingen blev sendt til produktion i Italien, for at så blive leveret samlet til Blue Water Shipping, men i individuelt pakkede poser til hver enkelt medarbejdere, så der for Blue Water Shipping var minimal håndtering, og dermed mere tid til at cykle.

Vi kan skabe udtrykket til jer

For mange virksomheder og lokale klubber kan det være en besværlig og fagligt krævende process at skabe et design. Der er mange faktorer, der spiller ind og ikke så nemt som fx. en fodboldtrøje.

Vi tilbyder at give bud på en cykelversion af virksomhedens eksisterende identitet – fra logo og et par corporate farver i klassisk design til den avancerede løsning, hvor tøjet skal stå særligt frem. Det er OL tøjet RIO 2016 til det danske landshold et fint eksempel på.

Den kreative opgave håndterer vi i tæt dialog med kunden og gerne med direkte inspiration til stil og tone.

>> Læs mere om, hvordan vi skaber udtrykket til jer.

Fra skitse til i tøjet på 6 uger

Kontakt os for et tilbud

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *